Bivak

De mooiste tijd van het jaar is weer in aantocht! Van 18 juli tot 28 juli vertrekken wij weer tien dagen op kamp en dit jaar in Herentals! Het is DE perfecte afsluiter van een schitterend Chirojaar. Samen ravotten we 10 dagen lang, non stop. We beleven er vanalles: toffe activiteiten, kampen bouwen, avontuurlijke tochten in de natuur, etc. We doen echt alles samen: eten, wassen, slapen, zingen, dansen, … Dit allemaal onder begeleiding van de leiding. De Speelclub komt maar 7 dagen mee, zij voegen zich vanaf de 21e bij de rest van de Chiro.

Het slapen gebeurt in tenten, deze worden op voorhand door de leiding opgezet. ’s Morgens worden we gewekt door een trompet, ontbijten we en zijn we weer klaar voor een hele dag plezier. Het uur van slapengaan varieert van afdeling tot afdeling. Voor het slapengaan is er steeds even tijd voor een verhaaltje of om samen even te lachen met de grappige momenten van de voorbije dag(en). Natuurlijk moeten we onze honger stillen en daarvoor hebben we onze fantastische kookploeg klaarstaan. Zij zorgen ervoor dat er elke keer opnieuw een gezonde maar vooral lekkere maaltijd op ons bord verschijnt.

Vergeet dus zeker niet deze data vrij te houden, of je gemaakte planning volledig overboord te gooien! Alle praktische informatie omtrent het kamp worden gebundeld in ons kampboekje dat we zullen beginnen uitdelen vanaf de infoavond op 5 mei om 17u30. Dat is eveneens de periode wanneer u uw kind kan beginnen inschrijven voor dit prachtig avontuur dat wij bivak noemen. Voor de ouders van de jongste of nieuwe leden worden tevens thuisbezoeken georganiseerd, op deze manier kan de leiding van uw kind(eren) dit kampboekje en de belangrijkste informatie samen met u overlopen.

Om uw kind in te schrijven voor het kamp, dient u een medische fiche in te vullen en af te geven aan de leidingsploeg EN het bedrag dat voor uw kind van toepassing is, te betalen. Het bivak bedraagt voor het eerste kind 120 euro, voor het tweede kind 100 euro, voor het derde kind 80 euro en het vierde kind gaat gratis mee. U kan het bedrag contant aan de leidingsploeg afgeven of storten op het rekeningnummer BE40 7390 1609 8563.

Inschrijvingsformulier NL/FR

Kampboekje Herentals