Bivak?!

De mooiste tijd van het jaar is weer in aantocht! Jammer genoeg is het dit jaar een rare periode... Van 15 juli tot 21 juli verwachten wij de -12 leden (Speelclub & Rakwi). Van 24 juli tot 30 juli verwachten we de +12 leden (Tito, Keti, Aspi). Dit jaar gaan we naar het mooie Damme! Het is DE perfecte afsluiter van een schitterend Chirojaar. Samen ravotten we 7 dagen lang, non stop. We beleven er vanalles: toffe activiteiten, kampen bouwen, avontuurlijke tochten in de natuur, etc. We doen echt alles samen: eten, wassen, slapen, zingen, dansen, … Dit allemaal onder begeleiding van de leiding. Vergeet dus zeker niet deze data vrij te houden, of je gemaakte planning volledig overboord te gooien! 

Het slapen gebeurt in tenten, deze worden op voorhand door de leiding opgezet. ’s Morgens worden we gewekt door een trompet, ontbijten we en zijn we weer klaar voor een hele dag plezier. Het uur van slapengaan varieert van afdeling tot afdeling. Voor het slapengaan is er steeds even tijd voor een verhaaltje of om samen even te lachen met de grappige momenten van de voorbije dag(en). Natuurlijk moeten we onze honger stillen en daarvoor hebben we onze fantastische kookploeg klaarstaan. Zij zorgen ervoor dat er elke keer opnieuw een gezonde maar vooral lekkere maaltijd op ons bord verschijnt.

Meer informatie?

Alle praktische informatie omtrent het kamp wordt gebundeld in ons kampboekje (klik op de blauwe link). Dat betekent dat u vanaf nu kan beginnen met de inschrijvingen in orde te brengen voor dit prachtig avontuur dat wij bivak noemen. Voor de ouders van de jongste of nieuwe leden worden normaal gezien thuisbezoeken georganiseerd. Door de quarantaine is dit echter niet mogelijk... In de plaats van thuisbezoeken mag elke ouder een telefoontje verwachten van de leiding van hun kind(eren). Op deze manier kan de leiding dit kampboekje en de belangrijkste informatie samen met u overlopen!

Inschrijven?

Om uw kind in te schrijven voor het kamp, dient u een medische fiche (via de blauwe link) in te vullen EN nadien het bedrag dat voor u van toepassing is, te betalen. Het bivak bedraagt dit jaar voor iedereen 100 euroU kan het bedrag storten op het rekeningnummer BE40 7390 1609 8563. Vergeet zeker de naam van het kind + afdeling niet te vermelden in de vrije mededeling. Voor vragen kan je steeds terecht op ons mailadres chiro.9manneke@gmail.com.

-- Wil je jouw kind(eren) inschrijven en zie je het online inschrijvingsformulier niet? Contacteer ons dan op bovenstaand mailadres! --