Chirokledij

Je hoeft maar één blik op ons te werpen om te weten: dat is de Chiro! Wij, als Chiro, willen herkenbaar zijn en tonen dat wij van de tofste jeugdbeweging deel uitmaken. Het uniform is dan ook de ideale manier om als groep naar buiten te komen. Bovendien kan het wel tegen een stootje!

Ook bij ons is het vanaf de Rakwi “verplicht” Chirokleren te dragen op alle Chiroactiviteiten, de Speelclub wordt niet verplicht door hun sterk groeiende lijfje... Deze Chirokledij zijn stevige kwaliteitsvolle speelkleren die vuil mogen worden. Natuurlijk moet je niet alles hebben. Wij vragen om voor uw kind(eren) toch een Chirorok of Chiroshort te voorzien, omdat wij deze dragen tijdens de Chirozondag, op uitstappen, op bivak, etc.

Waar aankopen of hoe bestellen?

- Hop naar de winkel!

De Banier is onze officiële Chirowinkel en biedt een ruim assortiment aan kledij en ander leuks aan. Dit gaat van Chirorokken- en shorten tot sokken, ondergoed en zelfs Chirosneakers. De 'dichtstbijzijnde' winkels zijn in Aalst (Molenstraat 65) en Leuven (Jan-Pieter Minckelersstraat 29) te vinden. In de winkel zijn paskamers beschikbaar om de juiste maat voor uw kind te vinden!

- Shoppen vanuit de zetel!

De Chiro is mee met z'n tijd, een online webshop kan dus niet ontbreken. Via deze website van De Banier kan je op het gemak alle Chiro-aankopen doen.

- Liever bestellen bij de leiding?

Dat kan! Geef je bestelling en betaling door aan de leiding, dan bestellen wij de stuks en delen het uit op een Chirozondag.

- Tweedehands Chirokleren

Op dit moment beschikken wij jammer genoeg niet over tweedehands Chirokledij. Hebt u nog Chirokledij liggen, dan zijn donaties steeds welkom!

De enige echte Negenmanneke pulls en t-shirts!

Maak je graag je Chiro-outfit helemaal compleet? Dat kan met onze coole, toffe, opvallende rode pull of t-shirt! Elke Chirozondag kan je een leid(st)er aanspreken om een pull of t-shirt te passen en eventuaal aan te kopen. De t-shirts kosten €10 en de pulls kosten €15.

Verlies jouw uniform niet!

We willen graag oproepen om in alle uniformen, van klein tot groot, de naam te zetten. Er blijven immers regelmatig uniformen achter of deze worden verwisseld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren kleding wanneer de naam van het kind niet op het etiket geschreven is.